Pissdag

Idag är en riktig pissdag, vet inte varför men jag har betydligt mer ångest än vad jag brukar ha dagtid. Kanske beror det på att jag tryckt i mig medicin så att jag sovit hyfsat i två nätter + igår på dagen så att det liksom har ackumulerats fast det tror jag egentligen inte att det gör.
Försöker vända ångesten till något nyttigt som att städa och har faktiskt lyckats diska vilket jag borde gjort för längesedan men då blir jag istället helt hysterisk om något går fel och så blir ångesten än värre.
Och så fick jag mail från Lotta att hon inte kan ta emot mig på måndag som bestämt utan jag fick ny tid 30 oktober. Det går ju bara inte, jag orkar inte så länge. Samtidigt kan Lotta egentligen inte göra något, jag tror att jag behöver någon form av läkarhjälp och ändring av medicineringen. NÅGOT måste de ju kunna göra?!

4 reaktioner på ”Pissdag

 1. Försök tänka så här; Vad kan gå fel när man diskar? Ja, någon grej KAN gå sönder men det är faktiskt inte hela världen. Vad kan gå fel när man städar? Väldigt lite. Alla små grejer är ett steg framåt, kanske smått i dina ögon men det är stort att orka göra det ändå.
  30 OKTOBER är inte ok någonstans, du måste maila och förklara för henne att något måste göras NU. Kanske din mamma kan ringa annars och trycka på så att det kan hända något? Det verkar ju inte som att höjningen av Lamictal har gjort varken till eller från, jag tycker ju fortfarande att du borde kunna gå upp i 300 mg som ju är standarddos, fattar inte vitsen med att ge mindre om den inte ger effekt innan. Man kan ju alltid sätta ut den om den inte ger önskad effekt då heller. Du kan få en förpackning 100 mg-tabletter av mig (60 tabletter) om du vill höja på egen hand och läkaren vägrar, jag lovar. Jag har hamstrat så jag har över. 🙂 Stor kram, hojta om du vill prata (jag vet att du inte brukar vilja det, men om). ❤

  • Problemet är att det KAN gå åt helvete med disken. Det är så snubblande nära att jag totalt tappar kontrollen och då vet jag inte vad som händer. Det där med ”knackar på dörren till en psykos” låter inte så lockande… Jag har ju varit där förr :-(.
   Skall tänka på Lamictalen! Tycker dock att det borde blivit liiite bättre med en halv höjning om den överhuvudtaget tänkte hjälpa.
   Tack för att du finns! Kram

   • Hur då, att du skulle slå sönder porslinet med flit i frustration menar du eller hur då? Svara inte om du tycker att det är för närgånget!
    För mig hjälpte inte Lamictal innan vi gick upp i 300 mg per dag, märkte ingen skillnad alls innan det, inte ens på 200.
    Kram!

 2. Inte alls för närgånget, jag menar att jag skall tappa kontrollen över verkligheten liksom, att inte lyckas hålla mig kvar här utan gå in i någon form av psykos/”pseudopsykos”. Svårt att förklara när jag inte riktigt vet vad det är som händer, finns säkert någon käck medicinsk term, men det har hänt förr och jag pallar det inte igen.
  Skall be mamma försöka få tag på läkaren nästa vecka :-(.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s