Vattenträning

Idag har dogsen fått träna vattenapportering, Nikka knallade INTE men fortgåendet behöver absolut filas på. Även Uttern – dvs Skroffan – fick apportera lite även om det gäller att inte slänga dummyn för långt ut. Tur att man har en Nikka som kan hoppa in när det behövs!
Picka har varit och kollat tänderna när vi ändå var hos vetten och handlade. Inga anmärkningar men vi passade på att lägga in henne i datorn. Hon skall dock INTE behöva ränna hos veterinären, så det så!
Vi fick en del olika tugg som skulle vara bra för tänderna – fast Nikkas bissingar var helt ok – och nu har Skroffan snott en hudpinne. Jag har inte hjärta att ta den ifrån henne, hon ser så lycklig ut, och EN tuggis på flera år kan väl inte vara så himla farligt… Givetvis fick även Nikka något att gnaga på!
Jag insåg varför jag inte handlar på Willys, i alla fall inte här i Tuve. Ett tag sålde de fryst fisk ur en kundvagn och idag i mejeridisken hade de varor till halva priset pga kort datum – det var bara det att de hade gått ut för flera dagar sedan (vilket iofs inte är ovanligt i den affären). Nej, jag håller mig till Ica!

3 reaktioner på ”Vattenträning

  1. Vad är fortgående, fot fast i högre tempo? 😳 *okunnig*
    Skönt med bra tänder, och det är klart att Skroff får en liten hudpinne för som du säger, en pinne på flera år kan inte vara så farligt. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s