Zzzz…

Idag tog gårdagen ut sin rätt och jag tillbringade en stor del sovandes. Tror inte att Nikka mådde dåligt av en vilodag, hon var rätt mör i går kväll och naturligtvis fick Skroffan och hon komma ut också, de behövde inte ligga med benen i kors ;-).
Men jag hade ju tänkt att dels åka till Sävebanan och titta på islandshästtävlingar och dels umgås med Anne, nu sket det sig.Har för övrigt insett hur j-vla bra det faktiskt gick igår trots nollan.
Läste på pappa Wills (Nikkas pappa, inte min!) hemsida att det tog hans matte ett ÅR innan hon hittat alla knappar när Will flyttade till dem och då snackar vi om en redan högt jaktmeriterad hund i händerna på en av landets duktigaste labbemänniskor. Det var väl i och för sig inte för att fixa nybörjarklass som det tog ett år men ändå.
Att Nikka och jag fick ett såpass bra resultat måste ju tyda på att vi funkar tillsammans även om det blir en del missar naturligtvis.
Jag har sagt det förut men säger det igen, tack Anita och Jörgen för min fina hund! Och ja, tack Anne för att du propsade på att jag skulle kontakta Anita trots att jag var ganska motvalls :-).

Var givetvis hos Flóa också, hon vilar i ett par veckor men hade så mycket myror i brallan så jag släppte henne i paddocken där hon bjöd på en rodeoshow. Tror att det är lämpligt att longera henne en stund innan jag sitter upp igen om en vecka…

På fredag skall Skroffegrynet till Reidun för att förhoppningsvis få bekräftat att värdena är tillbaks på de vanliga nivåerna som visserligen inte är bra men inte katastrofalt dåliga heller. (Förresten, jag vet att jag skriver om stavningskontrollen ofta men Reidun var roligt, det blir vidunder :-D.)
Jag tror verkligen att Skroffan mår bra igen, hon är pigg och glad och dricker som innan, det vill säga mycket men inte extremt mycket. Det är länge sedan vi behövde gå ut på natten och även om det händer att hon dricker nattetid så är det inte det hysteriska glupandet utan lite lagom.
Älskade Skroff, du är som en katt med nio liv!

2 reaktioner på ”Zzzz…

  1. Utan att kunna något om jakt så tycker jag att det är rätt otroligt att ta sig ut på någonting överhuvudtaget efter så kort tid. Jag är tveksam till att jag ens hade gått en kurs efter att ha haft en hund så kort tid, och det säger ju en del om er. 😀

  2. Precis det Lilian säger! 🙂 Och klart att du blev trött efter den urladdningen som det måste ha varit, inte minst eftersom du var nervös och så innan och under. Kram på er! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s