Skroffans elaka, elaka matte!

Ok, jag erkänner, jag har varit en dålig matte i dag *skäms*.
I morse sade Skroffan ”Matte, skall vi gå upp nu?” och för den som anser att hundar inte kan prata så kan Skroffan göra sig alldeles utmärkt förstådd, när hon tycker att det är dags att gå upp så hoppar hon helt enkelt ner från sängen och irrar runt vid kompostgallret som jag har i öppningen till sovrummet.
Jag tyckte inte alls att det var dags att gå upp så jag sade till henne att klättra (Skroffan hoppar inte, hon går på sin lilla trappa som hon är bortskämd med) upp i sängen och lägga sig igen.
Eftersom Skroff för det mesta faktiskt är en ganska lydig liten hund så gjorde hon som hon blev tillsagd.
En stund senare upprepades proceduren och jag sade ganska irriterat till henne att gå och lägga sig igen.
Och så det elaka… Ytterligare en stund senare sade Skroffan ”Matte, jag mår illa och måste kräkas eftersom du inte gett mig frukost vilket jag har försökt påpeka ett par gånger”.
så ja, Skroff kräktes för att jag inte iddes gå upp och ge henne mat i tid. Som lite kompensation fick hon burkmat ovanpå torrfodret så hon var ganska snart glad igen.
NÄR skall jag lära mig att Skroff faktiskt behöver frukost innan kl 10?! Hennes mage har varit så bra så jag trodde att den höll för lite längre uppehåll men hon fick kvällsmat ganska tidigt i gårkväll och så blev det som det blev.

Nåja, hon har i alla fall fått gå både till och från stallet i dag och dessutom gått en ganska lång kvällspromenad med Anne och de andra dogsen.

Annonser

En reaktion på ”Skroffans elaka, elaka matte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s