Blaj

I dag harvi gjort lite allt möjligt; började med tandläkaren (inte kul), jag har visserligen absolut ingen tandläkarskräck men tandläkaren och sköterskan är ju en människor och dem har jag som bekant fobi för.
Fördelen med att vara hos tandläkaren i jämförelse med t ex frissan eller en vanlig läkare är att man inte förväntas prata. Man säger ”Hej!” och ”mmffghhaa” och sedan kan man säga ”Hej då!” och så är det klart liksom.
Fast jag tycker ändå att det är jobbigt att gå dit, allt är ju jobbigt!
Nå, nu är tänderna snart fixade och i dag var det inte så farligt dyrt heller. Dessutom var jag och löste ut min trisslott på 2000:- (jag vet, det är länge sedan jag vann på den!) innan så drygt 500 spänn kändes liksom inte så mycket.
Däremot höll det på att bli problem när jag skulle lösa ut den, apparaten ville inte godta den först utan menade att kontrollnumret var felaktigt. Skit! Det ordnade sig dock, hade känts rätt surt annars.

Efter tandläkaren åkte Skroffan och jag till Backaplan där jag fick erkänna mitt nederlag och be om hjälp med att sätta in SIM-kortet i nyaste telefonen. Tjejen i affären hade dock vissa problem hon med och man skulle definitivt INTE göra som teckningarna på bruksanvisningen visade!
Vidare till stallet för att uträtta några ärenden och sedan var det dags för att inviga nya gåstavarna. Jag veeet, det ser skitlöjligt ut men det skall ju vara nyttigare än att bara gå som vanligt så därför blir det hädanefter stavgång.
Det funkade faktiskt bra med att ha Skroffan i vanligt koppel, däremot var det lättare sagt än gjort att gå med de där stavarna. Jag kom på mig hela tiden att antingen gå i otakt med mig själv på något sätt eller gå i passgång. Ok för att Floá och Skroffan passar emellanåt men jag skall definitivt inte göra det!
Nåväl, vi fick inte direkt upp farten men fick någorlunda in tekniken till slut.

I morgon är det sök!!

Annonser

En reaktion på ”Blaj

  1. Jag ska nog också skaffa gåstavar… när Uzie varit borta en stund. Innan kan jag absolut inte tänka på att motionera utan henne, så är det bara. Jag har försökt. Och efter lär det ju göra väldigt ont i hjärtat ett tag, så det får bli när smärtan gått tillbaka lite. Jag har planeringsnojja. 😳
    Jag hoppas det ger bra resultat med stavarna, och kom ihåg att målet är att röra armarna, inte att röra dem så lite som möjligt som jag ser många kvinnor göra. De rör liksom överkroppen från sida till sida och bara touchar stavarna vid marken, istället för att ha kortare stavar och ta i ordentligt. Go girl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s