Skit, skit, skit

Tyckte att jag hade saker och ting under kontroll när det trillade in ett par mail. Det ena var från F på FK som informerade om att hon bokat ett möte på AF där vi skall diskutera mina möjligheter till återgång till arbete och det andra var från Lotta som skrev att hon inte kunde komma på nämnda möte för då är hon bortrest.
Att gå själv är INTE en bra idé eftersom jag bara kommer att sitta och se trevlig och normal ut och gå med på allt de säger.
De får alltså senarelägga mötet.
Blotta tanken på att gå dit och dra igenom allt IGEN får mig att må skitdåligt, jag begriper inte varför de inte kan läsa mina intyg från diverse berörda parter inklusive mig själv och TRO på det och inte förutsätta att min läkare m fl måste ha fel?
Känner att jag hamnar i precis samma sits som alltid och jag har inte verktyg att hantera det den här gången heller. Jippiee. Verkligen.

Annonser

En reaktion på ”Skit, skit, skit

  1. Har du sett till att de bokat om så att Lotta kan komma? För du ska absolut inte gå själv. Det ska du VERKLIGEN säga nej till, bara ”det klarar jag inte utan stöd” punkt och slut. Var så otrevlig du vill när du skriver det, för de är otrevliga eftersom de bokat ett möte där ditt stöd inte kan vara med. Skulle heller inte förvåna mig om de gjort det halvt med flit.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s