Upp! :-/

Jag visste det ju, eftersom jag slarvat å det grövsta i veckan som gick så visade VVs våg givetvis inte ner utan upp i dag.
Det började med helgen hos A när det inte bara var delicatobollsglass som slank ner utan diverse annat också. Sedan hade jag helt enkelt svårt att säga stopp, det är så ruskigt lätt att trilla in i gamla (o)vanor och så blev resultatet därefter.
Jag kunde fegat och hoppat över den här veckan men tänkte att det var lika bra att ta tjuren vid hornen, bita i det sura äpplet och så vidare och knata dit för att skämmas lite och förhoppningsvis få ny motivation.
Och så att nu ingen icke-viktväktare tror massa hemska saker så är det bara konsulenten och jag som vet resultatet, det är inga larmklockor och blinkande ljus!
Så jag känner mig både lite misslyckad och duktig i dag: misslyckad för vägningen men duktig för att jag trots allt gick dit.
Tror dessutom att jag fick en spark i r*ven av det här, det har gått så lätt hittills så det kan vara bra med en påminnelse om att jag inte kan släppa greppet om det hela.

En reaktion på ”Upp! :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s