Diverse

Jag har inte bara varit på VV och skämts idag, jag har gjort diverse trevligare saker också.
Anne skulle lämna in sin bil på lagning och snäll som jag är körde jag henne till jobbet.
Sedan uppstod frågan huruvida jag skulle åka hem och sova (för)middag eller puttra ut till stallet fast jag egentligen inte behövde.
Mitt bättre jag segrade, alltså blev det stallet där jag tillbringade en trevlig förmiddag med hästpyssel och – dessvärre för Skroffan – trimning. Det blir ingen klippning den här gången i alla fall utan Skroff får stå ut. Vill man bli fin får man lida pin!
Sedan var jag ännu snällare och åkte även och hämtade Anne varpå vi plockade upp hennes bil och styrde mot Hisingen.
Ett snabbstopp på Huveröds (som inte är Arken längre, snurrigt!) som resulterade i ett GULT Skroffhalsband samt två böcker (en om akvarium och en om olika hundraser), allt för under hundralappen så det kändes bra i plånboken.
Sedan åkte vi till Torslanda för en promenad som delvis gick längs med havet, härligt! Skroff skuttade omkring som en liten stenget medan hennes matte hade vissa svårigheter att ta sig fram här och var. Ok för att klättra och klänga på klipporna men jag är livrädd för att halka!
Det blev lite markeringsövningar också och Hurra! Skroffan levererade rullen i min hand som om hon aldrig hade haft tanke på att göra något annat. Visserligen spottade hon den i ansiktet på mig en av gångerna och hon kladdade lite på figgen – Anne – innan hon tog rullen men man får vara glad för det lilla.
Väl hemma igen så körde jag några handavlämningar med rullen och japp, klockrent :-D!

Tror förresten att jag bestämt mig för vilken telefon det blir, skall bara få tummen ur och införskaffa den också. Tänkte även fråga i affären för säkerhets skull, radda upp mina önskemål och höra om de tror att den matchar det jag söker.
Det börjar minst sagt bli rätt irriterande att behöva starta om min nuvarande telefon nästan varje gång jag skall skicka ett mess…

3 reaktioner på ”Diverse

  1. Nu verkar WP-sidor funka igen. *håller tummarna* Jag är också livrädd för att halka, både på klippor och stenar/lera i skogen. Jag har så jäkla klena vrister och är ju ensam, om jag skulle trilla och bryta foten skulle jag stå mig slätt med Uzie. 😦
    Kul med rullen, Skroff var nog bara tvungen att sova på det hela ett tag först. 🙂
    Du skulle ju inte KÖPA några fler böcker! *tsk tsk* 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s