Rapport

Jaha, efter diverse peppningssamtal med mamma så puttrade jag iväg i morse. Första problemet (förutom att duscha, klä på sig och komma iväg) var att hitta rätt och sedan hitta en parkeringsplats men det var faktiskt lätt. Mindre kul att de kräver en okristlig summa för parkeringen men alternativet att åka kollektivt går ju inte, då betalar jag hellre en smärre förmögenhet.
För att göra en ganska lång historia kort så är jag nu inskriven på Medvind och skall ha ”Förstagångssamtal” på tu man hand med min handledare Sylvia nästnästa vecka. Lite respit alltså.
Egentligen tycker jag ju inte att det är så stor idé med det här projektet för när nästa steg kommer är det i alla fall förjävligt men nu kör jag på AFs rekommendationer så kan de inte komma och klaga sedan för att jag skulle gjort något annorlunda.
Och man KAN ju hoppa av Medvind när som helst om det inte funkar eller om man känner att man kan gå vidare direkt till nästa steg.

Det finns lite olika saker att välja på; ett mer eller mindre obligatoriskt möte varje vecka med handledaren och den grupp man ingår i och förutom det får man plocka som man vill.
Akrylmålning, keramik och konstruktivt tänkande (”hur man bygger ett Eiffeltorn av tändstickor eller kan tappa ett ägg från en balkong utan att det går sönder”, dessutom i grupparbete)  känns inte så lockande så jag satsar på Qi-gong till att börja med.
En bra sak är att det går på tisdagar och torsdagar, varannan gång kommer alltså Anne att vara ledig och kan passa Skroff som annars får sitta hemma hos mamma.

Jag känner mig ändå duktig som pallade med att gå dit idag och det dessutom utan att åka vilse :-).

Annonser

3 reaktioner på ”Rapport

  1. Även om det låter lite intressant att få veta hur man kan tappa ett ägg från en balkong (det händer mig heela tiden!) utan att det går sönder så låter ju Qi Gong som en perfekt aktivitet – kanske kan ångesten släppa lite under träningen.
    Bra gjort att fixa det första mötet! 🙂

  2. Väldigt duktigt, och Qi Gong är ju individuellt fast det är i grupp. Du fokuserar på dig själv, och kan förhoppningsvis glömma de andra om du behöver. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s