Gah!

Idag ringde en dam(?) från Projekt Medvind, huu! Jag skall i alltså dit på torsdag på någon form av introduktion, det var inte straffkommendering med obligatorisk närvaro utan hon undrade flera gånger om tiden passade mig och om det var för kort varsel. Hon undrade dessutom om det var ok att vi var flera på samma introduktion eller om jag ville gå på ett separat möte.
Får se var på Läskighetsskalan vi landar på torsdag, jag skall väl klara av att pallra mig dit i alla fall.
Önskar att det här var överståndet och klart!

Skroff körde upplet i går och jag vet inte vad hon sysslade med, terriercellerna i hjärnan måste kommit på kollisonskurs. Först sprang hon mest omkring men så hittade hon ett föremål. På väg in hittade hon ett annat, uppenbarligen bättre, föremål så först försökte hon trycka in båda i käften på en gång.
När det inte gick tog hon det roligaste (en bit minkskinn) och tramsade runt med för till mig ville hon inte komma.
Vi höll på i säkert 10 minuter med diverse skickanden, hon fick lämnat in de båda föremålen till slut men sökte inte ordentligt efter det sista. Alltså gick jag ut och plockade in grejjen själv och lekte med den innan den åkte ner i mattes ficka. Lååång Skroffnäsa!
Hon har faktiskt aldrig varit så okoncentrerad i arbete förut, kanske beror på att vi har slappat sista veckan.

Doris åker hem i morgon, hon är en ängel att passa men vi har ibland lite delade meningar om saker och ting. till exempel tycker inte Doris att man kan gå i brötig terräng och idag när vi skulle gå genom lera protesterade hon onekligen. Antar att matte mest går på lite mer anlagda ställen ;-).
I dag har Doris och Leia faktiskt lekt, annars brukar Doris mest tycka att Leia är en jobbig typ som man bör undvika. Och jaa, Leia är ju lite mer intensiv om man säger så. Tokhund!

I dag var det Suss-lektion och jag fick låna Svalur av Maria. Inget fel på Baldur men när jag ridit Svalur tidigare har jag inte fått till tölten så nu stod det på schemat.
Jag vet ju att Svalur kan tölta och bra dessutom men jag hittade inte rätta knapparna. Med Baldur vet jag ungefär vad jag skall göra och hur men alltså inte med Svalur.
WOW vilken lektion! Visst tusan töltade han och han är en välskolad häst så minsta rumpskiftning (från min sida alltså) gav direkt gensvar. Riktigt, riktigt härligt att kunna sitta och samla och öka tölten med pyttehjälper och att kunna jobba honom ordentligt 😀 .
Tack snälla Maria för lånet!
Ingen går ju upp mot Baldur så klart men Svalur är en kanonhäst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s