Zzz…

Idag promenerade Anne och jag på förmiddagen (förlåt Lilla L, vi kom på mitt under promenaden att vi borde ha ringt!) och Skroff var tydligen på jag hör inte så bra-humör.
Hon uppförde sig väl i början men när vi kom till kolonistugorna fick hon upp någon vittring och pyste iväg. Hon sprang visserligen inte särskilt långt – jag såg henne hela tiden – och kom tillbaks på någon minut men det var tillräckligt för att hon skulle få tillbringa resten av promenaden kopplad. Dumskroff, hon har inte visat sådana tendenser sedan en period i somras men nu är det väl långlina på som gäller för ett tag igen.

Väl hemma igen kröp Skroff och jag till kojs för att vila ”en stund” innan vi åkte till stallet. Vaknade halv sex av att Skroff lite försynt petade på mig. Då hade vi sovit sen halv ett…
Stackars Bästhästen stod ensam ute i hagen när jag väl kom ut till stallet. Nåja, han såg inte ut att fara alltför illa, han gick och betade faktiskt men kom när jag ropade på honom.

Inte mycket gjort idag alltså!

Har förresten fått kallelse till AF, skall dit på fredag för att börja gå igenom mina funktionshinder som det så fint heter och se vad vi kan komma fram till. Hon verkade ju bra i alla fall, min handläggare.

En reaktion på ”Zzz…

  1. Håller tummarna för att det går bra på AF, själv har jag inte hört nåt från min handläggare på två veckor. *rycker på axlarna* Inte mitt fel liksom, hon skulle höra av sig.
    Med Skroff, har ni också haft frost? Uzie har också varit lite extra disträ men jag tror att det beror på frosten som ligger och gör dofterna lite speciellt starka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s