Svin-uppdatering

Wille fick komma hem idag efter att ha blivit opererad igår. Han är rakad och sydd på kinden, ena ögat är lite nerdraget eftersom de fick ta bort ganska mycket vävnad. Tumören var invasiv så de kan inte garantera att allt är borta, det finns alltså en ganska stor risk för att den kommer tillbaka. Har vi tur så har vi ändå köpt oss lite mer tid tillsammans med Svinet.
Han var visserligen trött så klart men verkade ändå förvånansvärt obesvärad. Han är så vitt vi vet smärtfri men står på Rimadyl + antibiotika. Det är inga problem för honom att äta, dricka eller skälla även om vi har försökt få honom att avstå från det senare.
Han skall tillbaka nästa vecka för att ta stygnen och sedan är det bara att hålla tummarna, vänta och hoppas på att det inte kommer tillbaka. Skulle det dyka upp en ny tumör så är det inte tal om en ny operation utan då får han hänga med så länge det går.

Det blir ingen agilitykurs för Skroff på Kallebäck pga instruktörsbrist. Trist fast just nu känns det onekligen som en petitess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s